BedrijfsautoRAI 2009 geschrapt

De organisatoren van de tweejaarlijks internationale vrachtwagen- en trucktoebehorenvakbeurs "Bedrijfsauto RAI/TERTS Amsterdam 2009" hebben zopas bekendgemaakt dat het event werd afgelast.

Het voortbestaan van de BedrijfsautoRAI stond al een tijdje ter discussie. De hoge kosten voor deelname aan zo’n internationale vakbeurs en de slechte economische omstandigheden hebben de in ACEA gegroepeerde vrachtwagenbouwers nu doen besluiten om het event te schrappen. De vraag is of dit meteen het definitieve nekschot betekent voor het Amsterdamse evenement.

De crisis in de sector lijkt overigens ook de andere beurzen niet buiten schot te laten. Zo besloot DAF Trucks onlangs nog om niet deel te nemen aan de vier dagen durende (lokale) vakbeurs Truck & Transport 2009 in Brussel.

BedrijfsautoRAI 2009 geschrapt | NT

BedrijfsautoRAI 2009 geschrapt

De organisatoren van de tweejaarlijks internationale vrachtwagen- en trucktoebehorenvakbeurs "Bedrijfsauto RAI/TERTS Amsterdam 2009" hebben zopas bekendgemaakt dat het event werd afgelast.

Het voortbestaan van de BedrijfsautoRAI stond al een tijdje ter discussie. De hoge kosten voor deelname aan zo’n internationale vakbeurs en de slechte economische omstandigheden hebben de in ACEA gegroepeerde vrachtwagenbouwers nu doen besluiten om het event te schrappen. De vraag is of dit meteen het definitieve nekschot betekent voor het Amsterdamse evenement.

De crisis in de sector lijkt overigens ook de andere beurzen niet buiten schot te laten. Zo besloot DAF Trucks onlangs nog om niet deel te nemen aan de vier dagen durende (lokale) vakbeurs Truck & Transport 2009 in Brussel.