Febetra tackelt lobbygroep die ecocombi’s aanvalt

Transportfederatie Febetra meent dat het Europese lobbycollectief "No mega trucks" bewust de waarheid over ecocombi’s verdraait. Met die stevige uitspraak verdedigt de Belgische werkgeversclub de langere en zwaardere vrachtwagencombinaties tegen recente uitspraken over de desinteresse van veel Duitse vervoerders voor dit type voertuigen.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Febetra tackelt lobbygroep die ecocombi’s aanvalt | NT

Febetra tackelt lobbygroep die ecocombi’s aanvalt

Transportfederatie Febetra meent dat het Europese lobbycollectief "No mega trucks" bewust de waarheid over ecocombi’s verdraait. Met die stevige uitspraak verdedigt de Belgische werkgeversclub de langere en zwaardere vrachtwagencombinaties tegen recente uitspraken over de desinteresse van veel Duitse vervoerders voor dit type voertuigen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu