Continental Rail Services failliet verklaard

De Rotterdamse rechtbank heeft Continental Rail Services failliet verklaard.

De achtergronden van het faillissement zijn nog niet duidelijk. Uiteraard speelt de slechte conjunctuur een rol.

Het bedrijf aan de Moezelweg in Rotterdam Europoort is een volle dochteronderneming van het Duitse AR2 Logistic Consulting. Continental Rail Services had zelf kantoren in Rotterdam, Düsseldorf en Wenen.

Het bedrijf bood als vervoerder en expediteur grensoverschrijdend transport aan tussen West-Europa en oostelijk Europa, waaronder vervoer met bloktreinen voor agribulk, brandstoffen, bulk, staal en intermodaal vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Continental Rail Services failliet verklaard | NT

Continental Rail Services failliet verklaard

De Rotterdamse rechtbank heeft Continental Rail Services failliet verklaard.

De achtergronden van het faillissement zijn nog niet duidelijk. Uiteraard speelt de slechte conjunctuur een rol.

Het bedrijf aan de Moezelweg in Rotterdam Europoort is een volle dochteronderneming van het Duitse AR2 Logistic Consulting. Continental Rail Services had zelf kantoren in Rotterdam, Düsseldorf en Wenen.

Het bedrijf bood als vervoerder en expediteur grensoverschrijdend transport aan tussen West-Europa en oostelijk Europa, waaronder vervoer met bloktreinen voor agribulk, brandstoffen, bulk, staal en intermodaal vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement