Continental Rail Services failliet verklaard

De Rotterdamse rechtbank heeft Continental Rail Services failliet verklaard.

De achtergronden van het faillissement zijn nog niet duidelijk. Uiteraard speelt de slechte conjunctuur een rol.

Het bedrijf aan de Moezelweg in Rotterdam Europoort is een volle dochteronderneming van het Duitse AR2 Logistic Consulting. Continental Rail Services had zelf kantoren in Rotterdam, Düsseldorf en Wenen.

Het bedrijf bood als vervoerder en expediteur grensoverschrijdend transport aan tussen West-Europa en oostelijk Europa, waaronder vervoer met bloktreinen voor agribulk, brandstoffen, bulk, staal en intermodaal vervoer.

Continental Rail Services failliet verklaard | NT

Continental Rail Services failliet verklaard

De Rotterdamse rechtbank heeft Continental Rail Services failliet verklaard.

De achtergronden van het faillissement zijn nog niet duidelijk. Uiteraard speelt de slechte conjunctuur een rol.

Het bedrijf aan de Moezelweg in Rotterdam Europoort is een volle dochteronderneming van het Duitse AR2 Logistic Consulting. Continental Rail Services had zelf kantoren in Rotterdam, Düsseldorf en Wenen.

Het bedrijf bood als vervoerder en expediteur grensoverschrijdend transport aan tussen West-Europa en oostelijk Europa, waaronder vervoer met bloktreinen voor agribulk, brandstoffen, bulk, staal en intermodaal vervoer.