Volgens de Franse zakenkrant Les Echos zullen de bij de rechtbank in Pontoise ingediende reddingsplannen komende donderdag worden voorgelegd aan de ondernemingsraad en de vakbonden.

Eén van de ingediende plannen is van Arcole Industries, een grootaandeelhouder van het in surseance van betaling verkerende bedrijf. Volgens de krant Le Monde voorziet dat plan in de redding van drieduizend van de vijfduizend arbeidsplaatsen bij Mory Ducros.

Voorwaarde voor uitvoering van dat plan is overigens dat ook de staat met een financiële bijdrage over de brug komt. Eind deze maand moet de rechtbank in Pontoise, die eerder betalingsuitstel verleende, bepalen wat er met Mory Ducros gaat gebeuren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement