De oorzaak van het faillissement is nog niet bekend, meldt Transport Online.

Het bedrijf werd in 1924 opgericht door Bene en Abel Veldman. In die tijd werd er nog met paard en wagen gereden. Pas in 1928 werd de eerste vrachtwagen aangeschaft. Een stuk bouwgrond aan de Hoofdstraat in ’t Zandt was precies wat ze zochten en in 1930 verrees op die plek een nieuw bedrijfspand. Op dezelfde was het bedrijf nog steeds gevestigd.

De derde generatie Veldman, de broers Bene en Erik Veldman, leiden op dit moment het bedrijf. Ook de vierde generatie Veldman is al werkzaam in het bedrijf, namelijk Jan Hendrik Veldman. Het bedrijf is een VOF wat betekent dat alledrie de vennoten ook persoonlijk failliet zijn verklaard. Het is nog onbekend of er een doorstart wordt gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement