De logistieke planning wordt dagelijks volledig door Ploeger verzorgd. Vier tot zes vaste vervoerscombinaties van Ploeger rijden voor de ANWB, wat waar nodig wordt aangevuld met zendingen via het groupagevervoer.

De keuze voor de Harderwijkse logistiek dienstverlener is gebaseerd op de dedicated vervoersoplossing die Ploeger aanbiedt.
Gerbert de Vries, logistiek manager van ANWB Telstar Trading B.V.: ‘Bijkomend voordeel is dat we elkaars directe buren zijn, dat spaart ook nog eens de nodige distributiekilometers uit!’

Voor Ploeger betekent de opdracht het beleveren van de 76 ANWB-filialen vier tot zes routes per dag. De ANWB heeft de ambitie om de komende tijd verder te groeien in het aantal vestigingen. Ploeger groeit daarin met ANWB mee, door nog eens één of twee wagens aan de routes toe te voegen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement