Staking benzinepompen in Italië

Chauffeurs in Italië moeten er rekening mee houden dat er moeilijk aan benzine te komen is. Meerdere verenigingen van pomphouders hebben een landelijke staking afgekondigd die gisteravond is begonnen.

Zij protesteren daarmee onder meer tegen de hoge inkoopprijzen voor benzine.

De staking duurt tot donderdagochtend. Van 22 tot en met 28 juni volgt een nieuwe actie: er worden geen elektronische betaalmiddelen zoals creditcards en pinpassen geaccepteerd, aldus Italiaanse media.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Staking benzinepompen in Italië | NT

Staking benzinepompen in Italië

Chauffeurs in Italië moeten er rekening mee houden dat er moeilijk aan benzine te komen is. Meerdere verenigingen van pomphouders hebben een landelijke staking afgekondigd die gisteravond is begonnen.

Zij protesteren daarmee onder meer tegen de hoge inkoopprijzen voor benzine.

De staking duurt tot donderdagochtend. Van 22 tot en met 28 juni volgt een nieuwe actie: er worden geen elektronische betaalmiddelen zoals creditcards en pinpassen geaccepteerd, aldus Italiaanse media.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement