Night Star Express dankt groei aan verkoop TNT Innight

Wegvervoer

Night Star Express, een Duits samenwerkingsverband van expresvervoerders, verwerkte in de eerste helft van dit jaar 2,6 miljoen zendingen, iets meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

Directeur Matthias Hohmann van de coöperatie uit Unna in Noordrijn-Westfalen zegt dat de lichte groei aan de werving van nieuwe klanten is te danken. Hij wijst hierbij op de verkoop van TNT Innight door TNT Express aan particuliere investeerders.

Volgens Hohmann binden klanten in de markt voor nachtelijk expresvervoer steeds minder aan één concern, maar stappen ze gemakkelijker over naar een andere dienstverlener. Daarmee zijn de concurrentiekansen weer gelijkmatig over de aanbieders van nachtexpresvervoer verdeeld, zegt hij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Night Star Express dankt groei aan verkoop TNT Innight | NT

Night Star Express dankt groei aan verkoop TNT Innight

Wegvervoer

Night Star Express, een Duits samenwerkingsverband van expresvervoerders, verwerkte in de eerste helft van dit jaar 2,6 miljoen zendingen, iets meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

Directeur Matthias Hohmann van de coöperatie uit Unna in Noordrijn-Westfalen zegt dat de lichte groei aan de werving van nieuwe klanten is te danken. Hij wijst hierbij op de verkoop van TNT Innight door TNT Express aan particuliere investeerders.

Volgens Hohmann binden klanten in de markt voor nachtelijk expresvervoer steeds minder aan één concern, maar stappen ze gemakkelijker over naar een andere dienstverlener. Daarmee zijn de concurrentiekansen weer gelijkmatig over de aanbieders van nachtexpresvervoer verdeeld, zegt hij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement