Lidl bouwt mega-dc in Venlo

Wegvervoer

Supermarktketen Lidl laat in Venlo op bedrijventerrein Trade Port Noord een distributiecentrum bouwen van 70.000 vierkante meter.

Dat meldt de krant De Limburger. Een groot deel van het nieuwe dc zal goederen direct vervoeren naar consumenten die bestellingen op het internet hebben geplaatst.

Het dc moet komen naast dat van de internationale kledingwinkelketen Michael Kors. Er wordt in twee fasen gebouwd. De eerste fase moet in de loop van het jaar gereed zijn. Uiteindelijk komen er voor Lidl in Venlo drie- tot vierhonderd mensen te werken.

Het Venlose dc moet klanten in het oostelijk deel van Nederland en in het westen van Duitsland beleveren. Voor andere delen van Nederland bouwt Lidl een dc in Oud-Gastel bij Roosendaal. Dat wordt in het komende voorjaar voltooid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Lidl bouwt mega-dc in Venlo | NT

Lidl bouwt mega-dc in Venlo

Wegvervoer

Supermarktketen Lidl laat in Venlo op bedrijventerrein Trade Port Noord een distributiecentrum bouwen van 70.000 vierkante meter.

Dat meldt de krant De Limburger. Een groot deel van het nieuwe dc zal goederen direct vervoeren naar consumenten die bestellingen op het internet hebben geplaatst.

Het dc moet komen naast dat van de internationale kledingwinkelketen Michael Kors. Er wordt in twee fasen gebouwd. De eerste fase moet in de loop van het jaar gereed zijn. Uiteindelijk komen er voor Lidl in Venlo drie- tot vierhonderd mensen te werken.

Het Venlose dc moet klanten in het oostelijk deel van Nederland en in het westen van Duitsland beleveren. Voor andere delen van Nederland bouwt Lidl een dc in Oud-Gastel bij Roosendaal. Dat wordt in het komende voorjaar voltooid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement