Bulthuis koopt Bouwmeester in Tilburg

Wegvervoer

Bulthuis, de Groningse fabrikant van carrosserieën en handelaar in onderdelen voor trucks en trailers, heeft de groothandelsactiviteiten van Bouwmeester in Tilburg overgenomen.

In Brabant was Bulthuis nog niet sterk vertegenwoordigd. Het bedrijf gaat nu een forse voorraad onderdelen in Tilburg onderbrengen. Vijf medewerkers van Bouwmeester zijn overgestapt naar Bulthuis. Hun bedrijf heet nu Bulthuis Tilburg.

De Groningers hebben verder vestigingen in Alkmaar, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Utrecht en nu dus ook Tilburg. Bulthuis voert merken als Alcoa Wheels, Wabco, Knorr (remsystemen), Haldex, Valeo en Hella. Er werken 115 mensen die vorig jaar een omzet van 34 miljoen euro behaalden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Bulthuis koopt Bouwmeester in Tilburg | NT

Bulthuis koopt Bouwmeester in Tilburg

Wegvervoer

Bulthuis, de Groningse fabrikant van carrosserieën en handelaar in onderdelen voor trucks en trailers, heeft de groothandelsactiviteiten van Bouwmeester in Tilburg overgenomen.

In Brabant was Bulthuis nog niet sterk vertegenwoordigd. Het bedrijf gaat nu een forse voorraad onderdelen in Tilburg onderbrengen. Vijf medewerkers van Bouwmeester zijn overgestapt naar Bulthuis. Hun bedrijf heet nu Bulthuis Tilburg.

De Groningers hebben verder vestigingen in Alkmaar, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Utrecht en nu dus ook Tilburg. Bulthuis voert merken als Alcoa Wheels, Wabco, Knorr (remsystemen), Haldex, Valeo en Hella. Er werken 115 mensen die vorig jaar een omzet van 34 miljoen euro behaalden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement