Kijk terug: Webinar Synchromodaal Transport

Synchromodaal

Misschien was u vorige week donderdag niet in de gelegenheid het Webinar Synchromodaal Transport te bekijken. Hierbij een integrale video van het webinar zodat u toch nog kunt kijken. 

Langzaam maar zeker beginnen steeds meer verladers en logistiek dienstverleners intermodaal transport te omarmen. Intermodaal vervoer is echter niet het eindpunt, synchromodaal vervoer is de volgende stap. Synchromodaliteit, u heeft er waarschijnlijk al over gehoord, maar wat is het nou precies?

Tijdens het webinar kwamen Willemien Akerboom (European Gateway Services), Roy van den Berg (auteur van het Handboek Synchromodaal) en Sijbrand Pot (Contargo) aan het woord. Gedurende het webinar kwamen er via de mail vragen binnen over synchromodaal vervoer die direct werden behandeld.

Webinar synchromodaal from Joan Blaas on Vimeo.

Kijk terug: Webinar Synchromodaal Transport | NT

Kijk terug: Webinar Synchromodaal Transport

Synchromodaal

Misschien was u vorige week donderdag niet in de gelegenheid het Webinar Synchromodaal Transport te bekijken. Hierbij een integrale video van het webinar zodat u toch nog kunt kijken. 

Langzaam maar zeker beginnen steeds meer verladers en logistiek dienstverleners intermodaal transport te omarmen. Intermodaal vervoer is echter niet het eindpunt, synchromodaal vervoer is de volgende stap. Synchromodaliteit, u heeft er waarschijnlijk al over gehoord, maar wat is het nou precies?

Tijdens het webinar kwamen Willemien Akerboom (European Gateway Services), Roy van den Berg (auteur van het Handboek Synchromodaal) en Sijbrand Pot (Contargo) aan het woord. Gedurende het webinar kwamen er via de mail vragen binnen over synchromodaal vervoer die direct werden behandeld.

Webinar synchromodaal from Joan Blaas on Vimeo.