System Alliance verwerkte 2,3% meer zendingen

wegvervoer

System Alliance Europe verwerkte vorig jaar 4,1 miljoen zendingen, 2,3% meer dan een jaar eerder. Het samenwerkingsverband in het Europese groupagevervoer over de weg vervoerde 1,6 miljoen ton aan lading.

System Alliance had vorig jaar te maken met de geleidelijke terugtrekking van Raben als partner. Raben nam in Duitsland een aantal bedrijven over met vestigingen in het System-netwerk. Raben werkt in Duitsland aan een eigen groupagenetwerk.

De overgebleven 57 partners, in samen 32 Europese landen en met 179 vestigingen, willen de komende jaren vooral uitbreiden in Oost-Europa en de Maghreb, het noordwesten van Afrika.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

System Alliance verwerkte 2,3% meer zendingen | NT

System Alliance verwerkte 2,3% meer zendingen

wegvervoer

System Alliance Europe verwerkte vorig jaar 4,1 miljoen zendingen, 2,3% meer dan een jaar eerder. Het samenwerkingsverband in het Europese groupagevervoer over de weg vervoerde 1,6 miljoen ton aan lading.

System Alliance had vorig jaar te maken met de geleidelijke terugtrekking van Raben als partner. Raben nam in Duitsland een aantal bedrijven over met vestigingen in het System-netwerk. Raben werkt in Duitsland aan een eigen groupagenetwerk.

De overgebleven 57 partners, in samen 32 Europese landen en met 179 vestigingen, willen de komende jaren vooral uitbreiden in Oost-Europa en de Maghreb, het noordwesten van Afrika.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement