De chassis van leverancier TIP zijn volgens technical fleetmanager Stephan Kuper uitgevoerd met de nieuwste technologieën, zoals een laag gewicht en de veilige achterinstap. Ze zijn een aanvulling op de reeds betaande vloot van ruim 1000 chassis en worden gelijkmatig verdeeld en geregistreerd in Italië, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Geplande groei

‘Daarmee kan Den Hartogh Logistics flexibel en adequaat inspelen op de snel veranderende vraag van consumenten in strategische Europese markten. Tevens draagt dit eraan bij dat we onze geplande groei in de komende jaren kunnen realiseren’, zegt Kuper.

Den Hartogh Logistics is een van de grotere logistieke dienstverleners voor de (petro-)chemische industrie. Het familiebedrijf is opgericht in 1920 en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Het bedrijf bestaat uit 1600 medewerkers in 24 landen met 43 kantoren over de hele wereld. De vloot omvat meer dan 19.000 tank containers, 7.000 dry bulk containers, 400 tank trailers en 500 trekkers.