Directeur Paul van Wanrooy is meegenomen voor verhoor. Ook drie medewerkers zouden gearresteerd zijn. Bij de actie werd het warehouse en, volgens bronnen, ook het woonhuis van één van de medewerkers doorzocht.

Het bedrijf wordt al langer verdacht van betrokkenheid bij drugssmokkel. In 2011 werd Paul van Wanrooy met andere verdachten aangehouden na een drugsvangst in de Rotterdamse haven. In een container vol ingeblikte perziken – op een van zijn opslagplaatsen – werd 2500 kilo cocaïne gevonden.

Hij werd in 2014 vrijgesproken door de rechter, omdat de belastende verklaring tegen hem niet geloofwaardig was. Het bedrijf draaide destijds gewoon door. Ook nu is dat het geval.

Bij Van Wanrooy kon maandagavond en dinsdagochtend niemand reageren. De Landelijke Eenheid bevestigt dat er een inval bij het bedrijf is gedaan. Later op de dag komt de politie met meer informatie.