Heeren De Wit Transport failliet

wegvervoer

Heeren De Wit Transport BV is door de rechter failliet verklaard. Wat het faillissement voor de ruim twintig medewerkers betekent, is nog niet duidelijk. Volgens de curator wordt bekeken of een doorstart mogelijk is.

Heeren De Wit Transport ontstond in 2013, toen de Heeren Groep het in 1955 opgerichte De Wit Transport overnam. Curator Joost Willemen kon niet zeggen wat de reden van het faillissement is. Hij doet nog onderzoek. Er zou wel interesse zijn om een deel van de activiteiten van het bedrijf over te nemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Heeren De Wit Transport failliet | NT

Heeren De Wit Transport failliet

wegvervoer

Heeren De Wit Transport BV is door de rechter failliet verklaard. Wat het faillissement voor de ruim twintig medewerkers betekent, is nog niet duidelijk. Volgens de curator wordt bekeken of een doorstart mogelijk is.

Heeren De Wit Transport ontstond in 2013, toen de Heeren Groep het in 1955 opgerichte De Wit Transport overnam. Curator Joost Willemen kon niet zeggen wat de reden van het faillissement is. Hij doet nog onderzoek. Er zou wel interesse zijn om een deel van de activiteiten van het bedrijf over te nemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement