Girteka bestelt maar liefst 1500 trucks bij DAF

wagenpark

Girteka Logistics heeft vijftienhonderd vrachtwagen besteld bij DAF. Het gaat om trucks van het type XF. Eerder dit jaar nam het bedrijf al vijfhonderd van deze voertuigen in gebruik. 

De voertuigen worden voorzien van een 12,9 liter Paccar MX-13-motor (365 kW / 480 pk). Dit in combinatie met de nieuwe generatie geautomatiseerde Traxon-transmissie. De vrachtwagens zijn uitgerust met nieuwe technologieën, waaronder predictive cruise control, predictive shifting, lane departure warning, AEBS en forward collision warning.

Tevens hebben de Litouwers gekozen voor onderhoudsintervallen tot tweehonderdduizend kilometer. Girteka-topman Edvardas Liachovičius hoopt met de nieuwe voertuigen de groeiplannen in Europa verder uit te bouwen. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Girteka bestelt maar liefst 1500 trucks bij DAF | NT

Girteka bestelt maar liefst 1500 trucks bij DAF

wagenpark

Girteka Logistics heeft vijftienhonderd vrachtwagen besteld bij DAF. Het gaat om trucks van het type XF. Eerder dit jaar nam het bedrijf al vijfhonderd van deze voertuigen in gebruik. 

De voertuigen worden voorzien van een 12,9 liter Paccar MX-13-motor (365 kW / 480 pk). Dit in combinatie met de nieuwe generatie geautomatiseerde Traxon-transmissie. De vrachtwagens zijn uitgerust met nieuwe technologieën, waaronder predictive cruise control, predictive shifting, lane departure warning, AEBS en forward collision warning.

Tevens hebben de Litouwers gekozen voor onderhoudsintervallen tot tweehonderdduizend kilometer. Girteka-topman Edvardas Liachovičius hoopt met de nieuwe voertuigen de groeiplannen in Europa verder uit te bouwen. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement