Beentjes Transport neemt H. Veldhuizen Logistiek over

Logistieke dienstverlening

Beentjes Transport Beheer B.V. neemt per 1 januari alle aandelen over van H. Veldhuizen Logistiek B.V. te Zaandam. Dat heeft het bedrijf middels een nieuwsbrief laten weten aan het personeel. Door deze overname breidt het bedrijf uit met 75 werknemers.

‘We willen verder groeien op het gebied van stukgoed-vervoer. Door deze stap borgen we ook de continuïteit voor Netwerk-Benelux in Noord-Holland, iets wat de hele Netwerk-Benelux groep ten goede komt’, meldt Beentjes. ‘We zien in Zaandam een goede centrale locatie naast onze bestaande vestigingen in Haarlem en Heerhugowaard.’

Activiteiten

In eerste instantie worden de Haarlemse activiteiten volledig geïntegreerd in de vennootschap die Beentjes Veldhuizen Transport B.V. zal gaan heten. Vooralsnog zal Beentjes Transport B.V. te Heerhugowaard apart blijven bestaan.

Dagelijks zijn ruim 100 eigen trekkende eenheden op de weg voor logistiek dienstverlener Beentjes Veldhuizen Transport Groep in binnen- en buitenland, naast een royale flexibele schil met charters. Behalve transport worden diverse aanvullende logistieke diensten aangeboden.

160 medewerkers

In totaal telt de Beentjes Veldhuizen Transport Groep ruim 160 medewerkers. Beentjes Veldhuizen Transport Groep maakt deel uit van Teamtrans en Netwerk-Benelux. Hiervoor verzorgt Beentjes Veldhuizen Transport Groep vanuit Haarlem, Zaandam en Heerhugowaard de fijnmazige distributie van pakketjes, colli en pallets in de provincie Noord-Holland.

Beentjes Transport neemt H. Veldhuizen Logistiek over | NT

Beentjes Transport neemt H. Veldhuizen Logistiek over

Logistieke dienstverlening

Beentjes Transport Beheer B.V. neemt per 1 januari alle aandelen over van H. Veldhuizen Logistiek B.V. te Zaandam. Dat heeft het bedrijf middels een nieuwsbrief laten weten aan het personeel. Door deze overname breidt het bedrijf uit met 75 werknemers.

‘We willen verder groeien op het gebied van stukgoed-vervoer. Door deze stap borgen we ook de continuïteit voor Netwerk-Benelux in Noord-Holland, iets wat de hele Netwerk-Benelux groep ten goede komt’, meldt Beentjes. ‘We zien in Zaandam een goede centrale locatie naast onze bestaande vestigingen in Haarlem en Heerhugowaard.’

Activiteiten

In eerste instantie worden de Haarlemse activiteiten volledig geïntegreerd in de vennootschap die Beentjes Veldhuizen Transport B.V. zal gaan heten. Vooralsnog zal Beentjes Transport B.V. te Heerhugowaard apart blijven bestaan.

Dagelijks zijn ruim 100 eigen trekkende eenheden op de weg voor logistiek dienstverlener Beentjes Veldhuizen Transport Groep in binnen- en buitenland, naast een royale flexibele schil met charters. Behalve transport worden diverse aanvullende logistieke diensten aangeboden.

160 medewerkers

In totaal telt de Beentjes Veldhuizen Transport Groep ruim 160 medewerkers. Beentjes Veldhuizen Transport Groep maakt deel uit van Teamtrans en Netwerk-Benelux. Hiervoor verzorgt Beentjes Veldhuizen Transport Groep vanuit Haarlem, Zaandam en Heerhugowaard de fijnmazige distributie van pakketjes, colli en pallets in de provincie Noord-Holland.