DKV breidt Spaans netwerk uit

brandstofprijzen

DKV, dienstverlener aan het internationale wegvervoer, heeft zijn netwerk van serviceadressen in Spanje uitgebreid met zeshonderd tankstations. Daar kan voortaan brandstof worden ingenomen met de tankkaarten van DKV. In Spanje kan dit, door de uitbreiding van het netwerk, nu bij 4.345 stations.

De nieuwe tankstations zijn toegevoegd wegens het prijsverschil van diesel in Frankrijk en Spanje. Wie in Frankrijk tankt, betaalt aanzienlijk meer als gevolg van een hogere accijns. Veel chauffeurs vullen tijdens een rit naar Spanje in dat land op de terugrit zo dicht mogelijk bij de Franse grens hun tank om geld te besparen.

Baskenland

Nieuwe stations zijn toegevoegd in onder meer de regio’s bij Irún (Spaans Baskenland) en La Jonquera, beide vlakbij de de grens met Frankrijk. Het net werd verder versterkt langs de Middellandse Zee en bij de grens met Portugal.

DKV breidt Spaans netwerk uit | NT

DKV breidt Spaans netwerk uit

brandstofprijzen

DKV, dienstverlener aan het internationale wegvervoer, heeft zijn netwerk van serviceadressen in Spanje uitgebreid met zeshonderd tankstations. Daar kan voortaan brandstof worden ingenomen met de tankkaarten van DKV. In Spanje kan dit, door de uitbreiding van het netwerk, nu bij 4.345 stations.

De nieuwe tankstations zijn toegevoegd wegens het prijsverschil van diesel in Frankrijk en Spanje. Wie in Frankrijk tankt, betaalt aanzienlijk meer als gevolg van een hogere accijns. Veel chauffeurs vullen tijdens een rit naar Spanje in dat land op de terugrit zo dicht mogelijk bij de Franse grens hun tank om geld te besparen.

Baskenland

Nieuwe stations zijn toegevoegd in onder meer de regio’s bij Irún (Spaans Baskenland) en La Jonquera, beide vlakbij de de grens met Frankrijk. Het net werd verder versterkt langs de Middellandse Zee en bij de grens met Portugal.