Door uitbesteding van de activiteiten aan Peter Appel hopen beide bedrijven hun eigen expertise verder te optimaliseren. De betrokken medewerkers gaan per 1 april over. Zij blijven opereren vanuit hun huidige standplaatsen Veghel, Utrecht en Tiel.

De deal moet Peter Appel in staat stellen om zijn netwerktransport in de retailsector verder te verdichten. Het netwerktransport bestaat uit het zo duurzaam mogelijk vervoeren van diverse producten tussen verschillende distributiecentra. Deze dienst verzorgen ze 24 uur per dag, zeven dagen per week voor onder meer retailers, foodservicebedrijven, producenten en handelsondernemingen.

De deal komt niet als een verrassing. Al eerder was duidelijk dat de Noord-Hollandse transporteur in overleg was met Kuehne + Nagel, waarbij het wegvervoer onderwerp van gesprek was.

Lees ook: Peter Appel Transport kijkt naar overname wegvervoer K+N

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement