Peter Appel neemt deel transportactiviteiten Kuehne + Nagel over

akkoord

Peter Appel Transport neemt de vervoersactiviteiten van de ‘fast moving consumer goods’ in de retailsector over van Kuehne + Nagel. Daarover hebben beide partijen een akkoord bereikt, hebben ze donderdag bekendgemaakt. Wat de vervoerder uit Middenmeer hiervoor betaalt, is niet meegedeeld.

Door uitbesteding van de activiteiten aan Peter Appel hopen beide bedrijven hun eigen expertise verder te optimaliseren. De betrokken medewerkers gaan per 1 april over. Zij blijven opereren vanuit hun huidige standplaatsen Veghel, Utrecht en Tiel.

De deal moet Peter Appel in staat stellen om zijn netwerktransport in de retailsector verder te verdichten. Het netwerktransport bestaat uit het zo duurzaam mogelijk vervoeren van diverse producten tussen verschillende distributiecentra. Deze dienst verzorgen ze 24 uur per dag, zeven dagen per week voor onder meer retailers, foodservicebedrijven, producenten en handelsondernemingen.

De deal komt niet als een verrassing. Al eerder was duidelijk dat de Noord-Hollandse transporteur in overleg was met Kuehne + Nagel, waarbij het wegvervoer onderwerp van gesprek was.

Lees ook: Peter Appel Transport kijkt naar overname wegvervoer K+N

Peter Appel neemt deel transportactiviteiten Kuehne + Nagel over | NT

Peter Appel neemt deel transportactiviteiten Kuehne + Nagel over

akkoord

Peter Appel Transport neemt de vervoersactiviteiten van de ‘fast moving consumer goods’ in de retailsector over van Kuehne + Nagel. Daarover hebben beide partijen een akkoord bereikt, hebben ze donderdag bekendgemaakt. Wat de vervoerder uit Middenmeer hiervoor betaalt, is niet meegedeeld.

Door uitbesteding van de activiteiten aan Peter Appel hopen beide bedrijven hun eigen expertise verder te optimaliseren. De betrokken medewerkers gaan per 1 april over. Zij blijven opereren vanuit hun huidige standplaatsen Veghel, Utrecht en Tiel.

De deal moet Peter Appel in staat stellen om zijn netwerktransport in de retailsector verder te verdichten. Het netwerktransport bestaat uit het zo duurzaam mogelijk vervoeren van diverse producten tussen verschillende distributiecentra. Deze dienst verzorgen ze 24 uur per dag, zeven dagen per week voor onder meer retailers, foodservicebedrijven, producenten en handelsondernemingen.

De deal komt niet als een verrassing. Al eerder was duidelijk dat de Noord-Hollandse transporteur in overleg was met Kuehne + Nagel, waarbij het wegvervoer onderwerp van gesprek was.

Lees ook: Peter Appel Transport kijkt naar overname wegvervoer K+N