‘Trolleytrucks’ in herfst in Noord-Duitsland de weg op

elektrisch rijden

In de regio Lübeck krijgt de proef met vrachtauto’s die op de snelweg stroom afnemen van een bovenleiding steeds meer vorm. De eerste ‘trolleytrucks’ kunnen in Sleeswijk-Holstein, in het noorden van Duitsland, in september naar verwachting de weg op.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Trolleytrucks’ in herfst in Noord-Duitsland de weg op | NT

‘Trolleytrucks’ in herfst in Noord-Duitsland de weg op

elektrisch rijden

In de regio Lübeck krijgt de proef met vrachtauto’s die op de snelweg stroom afnemen van een bovenleiding steeds meer vorm. De eerste ‘trolleytrucks’ kunnen in Sleeswijk-Holstein, in het noorden van Duitsland, in september naar verwachting de weg op.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu