Mond & Riksen: ‘ADR-wetgeving mag wel wat strenger’

gevaarlijke goederen

Een jaar geleden heeft de Arnhemse chemietransporteur Mond & Riksen voor de ADR een zero-tolerance beleid ingevoerd. Wat hen betreft mag de wetgeving nog wel wat strenger. De transporteur zegt geen concessies te doen aan veiligheid. ‘Als klanten onze normen te hoog vinden, mogen ze naar een ander’, stelt algemeen directeur Albert Riksen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Mond & Riksen: ‘ADR-wetgeving mag wel wat strenger’ | NT

Mond & Riksen: ‘ADR-wetgeving mag wel wat strenger’

gevaarlijke goederen

Een jaar geleden heeft de Arnhemse chemietransporteur Mond & Riksen voor de ADR een zero-tolerance beleid ingevoerd. Wat hen betreft mag de wetgeving nog wel wat strenger. De transporteur zegt geen concessies te doen aan veiligheid. ‘Als klanten onze normen te hoog vinden, mogen ze naar een ander’, stelt algemeen directeur Albert Riksen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu