Rabobank: ‘Koop nu nog geen elektrische vrachtwagen’

Geen business case

De transportsector kan voorlopig beter niet investeren in elektrische trucks. Milieuwinst moet vooral komen van efficiëntere supply chains. Dat betoogde Henry Steenbergen, sectormanager Transport bij de Rabobank, dinsdag tijdens een bijeenkomst van Lean & Green.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rabobank: ‘Koop nu nog geen elektrische vrachtwagen’ | NT

Rabobank: ‘Koop nu nog geen elektrische vrachtwagen’

Geen business case

De transportsector kan voorlopig beter niet investeren in elektrische trucks. Milieuwinst moet vooral komen van efficiëntere supply chains. Dat betoogde Henry Steenbergen, sectormanager Transport bij de Rabobank, dinsdag tijdens een bijeenkomst van Lean & Green.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu