Coronamaatregelen in de Balkan

wachttijden

Het coronavirus is inmiddels ook in de Balkan nadrukkelijk aanwezig en er zijn door de diverse landen al verschillende maatregelen genomen. Hieronder een beknopt overzicht van de belangrijkste maatregelen in de voornaamste landen voor vervoerders uit de Benelux.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Coronamaatregelen in de Balkan | NT

Coronamaatregelen in de Balkan

wachttijden

Het coronavirus is inmiddels ook in de Balkan nadrukkelijk aanwezig en er zijn door de diverse landen al verschillende maatregelen genomen. Hieronder een beknopt overzicht van de belangrijkste maatregelen in de voornaamste landen voor vervoerders uit de Benelux.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu