Vos Logistics zag omzet stijgen en winst halveren in 2019

jaarverslag

Vos Logistics uit Oss zag vorig jaar zijn netto-resultaat ruim halveren ten opzichte van het jaar ervoor. Daar stond tegenover dat de omzet juist groeide, met 9%. Dat blijkt uit het donderdag gepubliceerde jaarverslag, waarin ook te lezen valt dat het bedrijf forse hinder ondervindt van de corona-uitbraak.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vos Logistics zag omzet stijgen en winst halveren in 2019 | NT

Vos Logistics zag omzet stijgen en winst halveren in 2019

jaarverslag

Vos Logistics uit Oss zag vorig jaar zijn netto-resultaat ruim halveren ten opzichte van het jaar ervoor. Daar stond tegenover dat de omzet juist groeide, met 9%. Dat blijkt uit het donderdag gepubliceerde jaarverslag, waarin ook te lezen valt dat het bedrijf forse hinder ondervindt van de corona-uitbraak.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu