Commentaar – Tijd voor tacho-actie

fraude

Dat een toezichthouder zelf toegeeft dat de pakkans laag is, gebeurt niet vaak. Toch is dat wat de Inspectiedienst ILT onlangs deed in zijn jaarverslag, waarbij het ging om het opsporen van tachograaffraude. En het was niet de eerste keer dat de dienst hier publiekelijk aandacht voor vroeg. Het wekt dan ook verbazing dat de politiek slechts mondjesmaat in actie schiet.

Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – Tijd voor tacho-actie | NT

Commentaar – Tijd voor tacho-actie

fraude

Dat een toezichthouder zelf toegeeft dat de pakkans laag is, gebeurt niet vaak. Toch is dat wat de Inspectiedienst ILT onlangs deed in zijn jaarverslag, waarbij het ging om het opsporen van tachograaffraude. En het was niet de eerste keer dat de dienst hier publiekelijk aandacht voor vroeg. Het wekt dan ook verbazing dat de politiek slechts mondjesmaat in actie schiet.

Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu