Dat melden de Belgische media Het Laatste Nieuws en Flows. Hotel Reynaert, zoals het nieuwe logement gaat heten, komt boven op de grenslijn tussen Nederland en België te staan. Het zal officieel in Nederland gevestigd zijn, maar volgens Van Moer beslist verschillende Belgische bieren schenken.

Het hotel krijgt twintig kamers en een eigen restaurant en opent in februari zijn deuren. Van Moer, zelf met zijn bedrijf gevestigd in Zwijndrecht nabij het Antwerpse havengebied, speelt met het hotel in op het Mobility Package, de nieuwe Europese regelgeving die een kruis zet door het slapen in de vrachtwagencabine.

Van Moer vertelt in Het Laatste Nieuws dat 73 van de 430 chauffeurs in zijn bedrijf van buitenlandse, vooral Roemeense, herkomst zijn. Hij benadrukt echter ook, dat toeristen eveneens van harte welkom zijn om in Hotel Reynaert een uiltje te komen knappen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement