Van der Werff is gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen in de Benelux en Duitsland. Het familiebedrijf telt 225 medewerkers en is naar eigen zeggen marktleider in het bouwgerelateerde meeneemheftruck-transport. Het wagenpark omvat onder meer ruim 150 grote trailers, 25 trucks met kraan, 115 open trailers en 110 meeneemheftrucks.

Van der Horst is ook een bouwmaterialenvervoerder. Door de overname voegt Van der Werf de binnenladers van Van der Horst toe aan zijn activiteiten. Deze opleggers, waarvan de laadruimte tussen de wielen tot bijna-straatniveau kan worden verlaagd, zijn geschikt voor bijvoorbeeld transport van grote betonnen prefabelementen.

Prefabisering

Arjen Tulner, commercieel directeur Van der Werff Logistics: ‘Het transport met binnenladers zien wij als een groeimarkt en biedt ons kansen en verbreding voor de toekomst aangezien wij verwachten dat de prefabisering zich versneld zal ontwikkelen.’

Directeur Hans van der Horst van transportbedrijf Henk van der Horst blijft voorlopig actief om zorg te dragen voor een goede overdracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement