Den Hartogh werkte al langer samen met Tschudi Tank Transport Oy. Interessant voor Den Hartogh is vooral het netwerk in met name Finland en de Baltische staten.

625 trucks

Tschudi Group is een Noorse logistieke dienstverlener. ‘De deal zorgt ervoor dat Tschudi Logistics zich kan concentreren op het uitbreiden en ontwikkelen van de project- en expeditiesegmenten in Europa en wereldwijd’, zegt Eskil Ødegaard, Managing Director van Tschudi Logistics Holding.

Den Hartogh is inmiddels actief in 26 landen. Het bedrijf heeft ruim 1.800 mensen in dienst. De totale vloot bestaat onder meer uit 350 trailers en 625 trucks. Ook beschikt het bedrijf over 20.000 tankcontainers en 6.100 dry-bulkcontainers.

Overnames

Den Hartogh breidt al langer uit. Zo nam het in september vorig jaar een meerderheidsbelang in het Chinese Shanghai Xintao Dangerous Cargo Transport (XT Logistics).