Van Wijk voegt de activiteiten van Rugo Logistics vanaf 1 april 2021 toe aan de Forwarding divisie in Wierden. Daarmee verlaat Rugo Logistics Denekamp.

Continuïteit

Eigenaar Laurens Golbach van Rugo vertrekt bij het bedrijf. Hij ziet in E. van Wijk een overnamekandidaat die de continuïteit kan waarborgen op het gebied van het personeel en de dienstverlening aan de klanten. Met de overname van Rugo Logistics breidt de E. van Wijk Group haar logistieke dienstverlening verder uit naar Centraal- en Oost-Europa.

Rugo is gespecialiseerd in vervoer naar Polen, de Baltische staten, Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne, Kazachstan en de overige voormalige Sovjetrepublieken. Het bedrijf maakt gebruik van 23 vaste charters.

Van Wijk

E. van Wijk Group is een logistieke dienstverlener met een omzet van 100 miljoen euro. Naast de forwarding divisie heeft de E. van Wijk Group een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens die gezamenlijk logistieke diensten verlenen binnen West-Europa en vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS-landen. Daarnaast biedt het bedrijf, dat 800 medewerkers telt, warehousing, groupagevervoer, (inter)nationale distributie en douaneservices aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding