ILT schrijft flinke boetes uit voor tachofraude

Inspectie

De ILT kondigde onlangs aan om strenger op te treden tegen tachograaffraude. Tijdens controles op A1 liepen twee chauffeurs tegen de lamp. Bij één van de overtreders kreeg niet alleen de werkgever, maar ook de chauffeur zelf een prent.

ILT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ILT schrijft flinke boetes uit voor tachofraude | NT

ILT schrijft flinke boetes uit voor tachofraude

Inspectie

De ILT kondigde onlangs aan om strenger op te treden tegen tachograaffraude. Tijdens controles op A1 liepen twee chauffeurs tegen de lamp. Bij één van de overtreders kreeg niet alleen de werkgever, maar ook de chauffeur zelf een prent.

ILT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu