Waterstof joint venture Daimler en Volvo van start: Cellcentric

Transactie afgerond

Daimler Truck en Volvo Group hebben de transactie afgerond waardoor de eerder aangekondigde joint venture, die zich richt op grootschalige productie van brandstofcellen, van start kan gaan. De joint venture gaat verder onder de naam Cellcentric, zo laten de twee partijen in een persbericht weten.

waterstoftruck brandstofcel daimler

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waterstof joint venture Daimler en Volvo van start: Cellcentric | NT

Waterstof joint venture Daimler en Volvo van start: Cellcentric

Transactie afgerond

Daimler Truck en Volvo Group hebben de transactie afgerond waardoor de eerder aangekondigde joint venture, die zich richt op grootschalige productie van brandstofcellen, van start kan gaan. De joint venture gaat verder onder de naam Cellcentric, zo laten de twee partijen in een persbericht weten.

waterstoftruck brandstofcel daimler

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu