Michel Verwoest per 1 september ceo van TVM verzekeringen

Bestuurswissel

Michel Verwoest treedt per 1 september in dienst als nieuwe ceo van TVM verzekeringen. Hij volgt Arjan Bos op die na een dienstverband van 27 jaar vertrekt.

Tijdens de vergadering van de Ledenraad van TVM is Verwoest donderdag formeel benoemd.

Verwoest (52) is de huidige ceo van arbodienstverlener en softwarebedrijf HumanTotalCare, waar onder andere de merken ArboNed, Mensely en HumanCapitalCare onder vallen.

Voor zijn periode bij HumanTotalCare was Verwoest zeven jaar lid van de Raad van Bestuur van verzekeringsmaatschappij a.s.r. en in die rol verantwoordelijk voor diverse portefeuilles, waaronder schade, aov en distributie. Eerder werkte Verwoest ook voor ING en Nationale Nederlanden. Binnen NN was hij onder andere ceo van RVS en lid van de directie van Nationale Nederlanden Nederland.

TVM is een coöperatieve verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water, en geldt als een autoriteit op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. Verwoest: ‘Ik kijk ernaar uit om bij TVM aan de slag te gaan en mede invulling te geven aan de aangescherpte strategie.’

Martin Duvivier, voorzitter Raad van Commissarissen van TVM dankt Bos dat hij tot het moment van aantreden van Verwoest zijn rol als ceo blijft vervullen. ‘Onder Arjans leiding heeft TVM zich ontwikkeld tot belangrijke verzekeraar voor logistiek en transport. De Raad van Commissarissen heeft grote waardering voor zijn inzet en rol bij de ontwikkeling van TVM.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Michel Verwoest per 1 september ceo van TVM verzekeringen | NT

Michel Verwoest per 1 september ceo van TVM verzekeringen

Bestuurswissel

Michel Verwoest treedt per 1 september in dienst als nieuwe ceo van TVM verzekeringen. Hij volgt Arjan Bos op die na een dienstverband van 27 jaar vertrekt.

Tijdens de vergadering van de Ledenraad van TVM is Verwoest donderdag formeel benoemd.

Verwoest (52) is de huidige ceo van arbodienstverlener en softwarebedrijf HumanTotalCare, waar onder andere de merken ArboNed, Mensely en HumanCapitalCare onder vallen.

Voor zijn periode bij HumanTotalCare was Verwoest zeven jaar lid van de Raad van Bestuur van verzekeringsmaatschappij a.s.r. en in die rol verantwoordelijk voor diverse portefeuilles, waaronder schade, aov en distributie. Eerder werkte Verwoest ook voor ING en Nationale Nederlanden. Binnen NN was hij onder andere ceo van RVS en lid van de directie van Nationale Nederlanden Nederland.

TVM is een coöperatieve verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water, en geldt als een autoriteit op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. Verwoest: ‘Ik kijk ernaar uit om bij TVM aan de slag te gaan en mede invulling te geven aan de aangescherpte strategie.’

Martin Duvivier, voorzitter Raad van Commissarissen van TVM dankt Bos dat hij tot het moment van aantreden van Verwoest zijn rol als ceo blijft vervullen. ‘Onder Arjans leiding heeft TVM zich ontwikkeld tot belangrijke verzekeraar voor logistiek en transport. De Raad van Commissarissen heeft grote waardering voor zijn inzet en rol bij de ontwikkeling van TVM.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement