NT TV: overnameseizoen in het wegvervoer

Replay

Het is eten of gegeten worden in het wegtransport. We hebben dit jaar al een aantal grote deals gezien en je kunt spreken van een heuse consolidatiegolf. Maar hoe maak je een overname of een fusie tot een succes? Wanneer moet je er wel, en wanneer juist niet aan beginnen? En hoe pak je het eigenlijk aan als je zelf overgenomen wil worden? NT TV ging erover in gesprek met Mark van der Drift, ceo bij Cornelissen Groep, en Machiel Bode, sectorbankier bij ING Bank.

Bekijk de uitzending:

Podcast

NT TV: overnameseizoen in het wegvervoer | NT

NT TV: overnameseizoen in het wegvervoer

Replay

Het is eten of gegeten worden in het wegtransport. We hebben dit jaar al een aantal grote deals gezien en je kunt spreken van een heuse consolidatiegolf. Maar hoe maak je een overname of een fusie tot een succes? Wanneer moet je er wel, en wanneer juist niet aan beginnen? En hoe pak je het eigenlijk aan als je zelf overgenomen wil worden? NT TV ging erover in gesprek met Mark van der Drift, ceo bij Cornelissen Groep, en Machiel Bode, sectorbankier bij ING Bank.

Bekijk de uitzending:

Podcast