‘Deze overname past in de strategie van Nijhof-Wassink om samen met onze strategische partner DVM Trans te groeien in de mengvoederindustrie in België en de omringende landen. Het is een mooie uitbreiding op ons afleveringsnetwerk binnen de Benelux en Frankrijk’, aldus Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics van Nijhof-Wassink.

De Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink verzorgt dagelijks met ruim 350 combinaties het bulktransport van de droge grondstoffen en additieven voor de productie van veevoeders, zoals proteïnen, melkpoeder, weipoeder en vitamines. Tevens distribueren ze losgestorte diervoederproducten, kunstmest en zakgoed van de fabrikant naar de boer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding