De Brabantse wegvervoerder heeft voor de nieuwe klant een contract afgesloten met het moederbedrijf Sports Unlimited Retail van de twee winkelketens. Wat de waarde van het contract is, is niet bekendgemaakt.

Stadsdistributie

Perry en Aktiesport kunnen gebruikmaken van het aanvullende internationaal transport en de directe bezorgdiensten aan huis van Jan de Rijk, heet het in een persbericht. Sport Unlimited maakte voorheen gebruik van de transportdiensten van De Klok Van Vliet, laten de partijen verder weten.

Perry en Aktiesport maken deel uit van de Sports Unlimited Retail (SUR). Dat bedrijf is onlangs in handen gekomen van het Spaanse Iberian Sports Retail Group (ISRG) welke op zijn beurt onderdeel is van JD Sports.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding