Automobilist steekt in op trucker tijdens verkeersruzie

Alleen gewond

Een vrachtwagenchauffeur is maandagmiddag gewond geraakt tijdens een verkeersruzie op de A59 ter hoogte van de Maaspoort in Den Bosch. Hij werd gestoken door een automobilist die boos op hem was wegens een file op de snelweg.

Volgens de politie ontaardde de woede van de automobilist rond 14.00 uur in de steekpartij. Vlak daarvoor was de automobilist uit zijn wagen gestapt om vervolgens enkele banden van de vrachtwagen lek te steken. Toen de truckchauffeur daarop verhaal ging halen werd hij gestoken.

‘Vervolgens stapte de dader weer in zijn wagen en wist via het weer rijdende verkeer te ontsnappen’, aldus de politie. ‘We hebben nog in de omgeving naar hem uitgekeken, maar troffen hem niet meer aan.’

De chauffeur van de vrachtwagen is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrachtwagen moest worden afgesleept.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Automobilist steekt in op trucker tijdens verkeersruzie | NT

Automobilist steekt in op trucker tijdens verkeersruzie

Alleen gewond

Een vrachtwagenchauffeur is maandagmiddag gewond geraakt tijdens een verkeersruzie op de A59 ter hoogte van de Maaspoort in Den Bosch. Hij werd gestoken door een automobilist die boos op hem was wegens een file op de snelweg.

Volgens de politie ontaardde de woede van de automobilist rond 14.00 uur in de steekpartij. Vlak daarvoor was de automobilist uit zijn wagen gestapt om vervolgens enkele banden van de vrachtwagen lek te steken. Toen de truckchauffeur daarop verhaal ging halen werd hij gestoken.

‘Vervolgens stapte de dader weer in zijn wagen en wist via het weer rijdende verkeer te ontsnappen’, aldus de politie. ‘We hebben nog in de omgeving naar hem uitgekeken, maar troffen hem niet meer aan.’

De chauffeur van de vrachtwagen is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrachtwagen moest worden afgesleept.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement