Nederland en Duitsland tekenen LZV-convenant

XXL-trucks

Bedrijven kunnen hun goederen voortaan met een LZV exporteren naar Duitsland. Minister Visser van Infrastructuur en Waterstaat heeft met haar Duitse collega Scheuer een convenant ondertekend waardoor de langere trucks de grensovergang met Duitsland mogen passeren.

Foto: DB Schenker

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nederland en Duitsland tekenen LZV-convenant | NT

Nederland en Duitsland tekenen LZV-convenant

XXL-trucks

Bedrijven kunnen hun goederen voortaan met een LZV exporteren naar Duitsland. Minister Visser van Infrastructuur en Waterstaat heeft met haar Duitse collega Scheuer een convenant ondertekend waardoor de langere trucks de grensovergang met Duitsland mogen passeren.

Foto: DB Schenker

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu