Operationeel directeur Peter Appel Transport stapt over naar Nedcargo

Transfer

Operationeel directeur Atze Hospes neemt na bijna twintig jaar afscheid van Peter Appel Transport. Hij gaat aan de slag bij Nedcargo.

Hospes vervulde sinds 2002 verschillende functies binnen Peter Appel Transport. Begin 2020 trad hij aan als operationeel directeur.

Op LinkedIn schrijft Hospes dat hij per 1 november de overstap naar Nedcargo Logistics maakt, ‘waar ik me in eerste instantie bezig ga houden met de integratie van de twee transportbedrijven van Nedcargo en Portena, in de rol van directeur transport en distributie.’

Nedcargo maakte de overname van Portena afgelopen zomer bekend. Portena telt 250 medewerkers en heeft een jaaromzet van rond de 30 miljoen euro. Nedcargo noteerde in 2020 een omzet van 100 miljoen euro (-8%).

Operationeel directeur Peter Appel Transport stapt over naar Nedcargo | NT

Operationeel directeur Peter Appel Transport stapt over naar Nedcargo

Transfer

Operationeel directeur Atze Hospes neemt na bijna twintig jaar afscheid van Peter Appel Transport. Hij gaat aan de slag bij Nedcargo.

Hospes vervulde sinds 2002 verschillende functies binnen Peter Appel Transport. Begin 2020 trad hij aan als operationeel directeur.

Op LinkedIn schrijft Hospes dat hij per 1 november de overstap naar Nedcargo Logistics maakt, ‘waar ik me in eerste instantie bezig ga houden met de integratie van de twee transportbedrijven van Nedcargo en Portena, in de rol van directeur transport en distributie.’

Nedcargo maakte de overname van Portena afgelopen zomer bekend. Portena telt 250 medewerkers en heeft een jaaromzet van rond de 30 miljoen euro. Nedcargo noteerde in 2020 een omzet van 100 miljoen euro (-8%).