VSDV neemt transporttak bouwbedrijf Jan Snel over

Afvaltransport

Van Straalen de Vries neemt per 1 januari 2022 de transportactiviteiten van bouwbedrijf Jan Snel uit Montfoort over. Daarmee verstevigt de vervoerder zijn positie in het afvaltransport.

De transporttak van Jan Snel beschikt over een eigen wagenpark van 43 trucks en is naar eigen zeggen een van de grootste spelers in de markt voor het vervoer van recyclingmaterialen. Het gaat dan vooral om ferro- en non-ferrometalen. De transporttak van Jan Snel werkt zowel voor het moederbedrijf (25%) als voor externe opdrachtgevers (75%).

De beide partijen noemen toekomstige uitdagingen als rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming als aanleiding voor de overname. ‘Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst.’

Jan Snel blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers, die daarbij betrokken zijn blijven dan ook in dienst van de Jan Snel Groep.

Overnamepad

VSDV is al enige tijd stevig op overnamepad. In april nam het bedrijf Benny Nauta Transport over. In 2020 meldde VSDV overnames van Otten Transport, TLS logistics, Bijvoet Transporten en Beve Transport.

VSDV heeft inmiddels acht vestigingen in Nederland en een wagenpark van 465 trekkers. Van Straalen De Vries telt ongeveer 700 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

VSDV neemt transporttak bouwbedrijf Jan Snel over | NT

VSDV neemt transporttak bouwbedrijf Jan Snel over

Afvaltransport

Van Straalen de Vries neemt per 1 januari 2022 de transportactiviteiten van bouwbedrijf Jan Snel uit Montfoort over. Daarmee verstevigt de vervoerder zijn positie in het afvaltransport.

De transporttak van Jan Snel beschikt over een eigen wagenpark van 43 trucks en is naar eigen zeggen een van de grootste spelers in de markt voor het vervoer van recyclingmaterialen. Het gaat dan vooral om ferro- en non-ferrometalen. De transporttak van Jan Snel werkt zowel voor het moederbedrijf (25%) als voor externe opdrachtgevers (75%).

De beide partijen noemen toekomstige uitdagingen als rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming als aanleiding voor de overname. ‘Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst.’

Jan Snel blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers, die daarbij betrokken zijn blijven dan ook in dienst van de Jan Snel Groep.

Overnamepad

VSDV is al enige tijd stevig op overnamepad. In april nam het bedrijf Benny Nauta Transport over. In 2020 meldde VSDV overnames van Otten Transport, TLS logistics, Bijvoet Transporten en Beve Transport.

VSDV heeft inmiddels acht vestigingen in Nederland en een wagenpark van 465 trekkers. Van Straalen De Vries telt ongeveer 700 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement