Vrachtwagenchauffeur overleden na brand in truck

A50

Een vrachtwagenchauffeur is dinsdag overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een brand in de cabine van zijn truck. De chauffeur stapte op een parkeerplaats bij een tankstation langs de A50 brandend uit zijn vrachtwagen. Wat er precies is gebeurd is volgens de politie nog onduidelijk.

Andere bezoekers van het tankstation en de parkeerplaats zagen de brandende man zelfstandig uit zijn truck komen. Zij alarmeerden direct hulpdiensten. De chauffeur werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar enige tijd later. De vrachtwagen is geheel uitgebrand.

Vanwege het politieonderzoek is parkeerplaats Ganzenven afgesloten. Het tankstation is wel bereikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vrachtwagenchauffeur overleden na brand in truck | NT

Vrachtwagenchauffeur overleden na brand in truck

A50

Een vrachtwagenchauffeur is dinsdag overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een brand in de cabine van zijn truck. De chauffeur stapte op een parkeerplaats bij een tankstation langs de A50 brandend uit zijn vrachtwagen. Wat er precies is gebeurd is volgens de politie nog onduidelijk.

Andere bezoekers van het tankstation en de parkeerplaats zagen de brandende man zelfstandig uit zijn truck komen. Zij alarmeerden direct hulpdiensten. De chauffeur werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar enige tijd later. De vrachtwagen is geheel uitgebrand.

Vanwege het politieonderzoek is parkeerplaats Ganzenven afgesloten. Het tankstation is wel bereikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding