H.Essers neemt Nederlandse bouwtransporteur Verheul over

Uitbreiding in Nederland

Het Belgische H.Essers neemt Verheul Transport uit Twello over. Met de koop versterkt H.Essers zijn positie in het bouwmaterialentransport in Nederland.

Verheul Transport Twello

Verheul heeft vijftig medewerkers, waarvan veertig chauffeurs. Verheul Transport beschikt over een wagenpark van ruim 40 trucks, waaronder kippertrailers, citytrailers en kraantrailers. Het management blijft de komende jaren aan boord, laat H.Essers weten.

H.Essers is naar eigen zeggen al marktleider in het transport voor bouw- en infrastructuurprojecten in de Benelux. Gert Bervoets, ceo van H.Essers: ‘We willen met name onze aanwezigheid in Nederland uitbouwen en er zorgen voor een goede regionale spreiding. In 2019 namen we er al Gebroeders Hoefnagels Transport over. De acquisitie van Verheul Transport is complementair en laat ons toe een groter gebied van Nederland af te dekken.’

Stevige uitbreiding

H.Essers is actief in de logistiek voor sectoren als chemie, pharma, infra en parts. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal overnames. In 2020 boekte het concern een omzet van 779 miljoen euro. Het bedrijf beschikt over 1.300.000 vierkante meter magazijnruimte, een vloot van onder meer 1.440 trekkers en 3.816 trailers. Bij H.Essers werken 6.960 mensen verdeeld over 89 vestigingen in 19 landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

H.Essers neemt Nederlandse bouwtransporteur Verheul over | NT

H.Essers neemt Nederlandse bouwtransporteur Verheul over

Uitbreiding in Nederland

Het Belgische H.Essers neemt Verheul Transport uit Twello over. Met de koop versterkt H.Essers zijn positie in het bouwmaterialentransport in Nederland.

Verheul Transport Twello

Verheul heeft vijftig medewerkers, waarvan veertig chauffeurs. Verheul Transport beschikt over een wagenpark van ruim 40 trucks, waaronder kippertrailers, citytrailers en kraantrailers. Het management blijft de komende jaren aan boord, laat H.Essers weten.

H.Essers is naar eigen zeggen al marktleider in het transport voor bouw- en infrastructuurprojecten in de Benelux. Gert Bervoets, ceo van H.Essers: ‘We willen met name onze aanwezigheid in Nederland uitbouwen en er zorgen voor een goede regionale spreiding. In 2019 namen we er al Gebroeders Hoefnagels Transport over. De acquisitie van Verheul Transport is complementair en laat ons toe een groter gebied van Nederland af te dekken.’

Stevige uitbreiding

H.Essers is actief in de logistiek voor sectoren als chemie, pharma, infra en parts. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal overnames. In 2020 boekte het concern een omzet van 779 miljoen euro. Het bedrijf beschikt over 1.300.000 vierkante meter magazijnruimte, een vloot van onder meer 1.440 trekkers en 3.816 trailers. Bij H.Essers werken 6.960 mensen verdeeld over 89 vestigingen in 19 landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement