Het Rotterdamse transportbedrijf zegt met de overname zijn ‘voetafdruk in de Nordics’ te versterken en toont zich met name in zijn nopjes met de ‘moderne faciliteiten’ voor stoomtankreiniging en tankopslag die het in Göteborg in bezit krijgt, en ook met een nieuw kantoorgebouw aldaar. Het opslagdepot is tienduizend vierkante meter groot en kan 150 à 200 tankcontainers herbergen. De twee Zweedse zusterbedrijven hebben dertien mensen in dienst.

Fredrik Kimfors, general manager Nordics van Den Hartogh, stelt dat Den Hartogh Nordics zich in een ‘expansiefase’ bevindt en spreekt van een ‘spannende regio’ met een ‘sterke groei’. De afzwaaiende eigenaar Gabriella Hedenskog stelt dat Den Hartogh in Göteborg ‘een fantastische staf’ aantreft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement