Kruip neemt het stokje over van Jan Paas, die sinds 2016 eigenaar was nadat hij door Peter Roemaat werd binnengehaald als investeerder. Kruip: ‘Voor mij was dit een kans om mijn ambitie voor het ondernemerschap waar te maken.’

Nieuwe vestiging

Roemaat Transport telt 173 medewerkers en beschikt over een wagenpark met zeventig eigen trekkers en bakwagens, 85 opleggers en 34 meeneemheftrucks, de zogenoemde kooiapen. Het bedrijf is onder meer actief in het transport van stukgoed in de Benelux en Duitsland, dropshipping en het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Roemaat start dit jaar met de bouw van een nieuwe vestiging in Varsseveld. Het bedrijf heeft daarvoor een stuk grond van 11.000 vierkante meter aangekocht. Roemaat is opgericht in 1964 door naamgever Aloys Roemaat. In 1990 kwam het bedrijf onder leiding te staan van zoon Peter Roemaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement