De naam GDC werd begin jaren ‘90 gegeven aan het terrein in het noorden van Eindhoven, dat tot die tijd in gebruik was bij Philips. Op de locatie bevinden zich onder andere vestigingen van DSV, Jan de Rijk en Van Rooijen en distributiecentra van Albert Heijn en Picnic.

Tijdens het plaatsen van de tunnelbak worden vertragingen verwacht op de A2 en N2. Het verkeer wordt omgeleid of moet plaatselijk langzamer rijden. De werkzaamheden duren tot 22 augustus.

Met de plaatsing van de tunnelbak is de verbinding nog niet compleet. De tunnel moet worden afgebouwd en de toeritten zijn nog niet aangelegd. Volgens de huidige planning kan de tunnel in de zomer van 2023 in gebruik worden genomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement