HCR Groep uit Papendrecht blijft doorgaan onder eigen naam, al zullen aan de achterkant wel enkele efficiencyslagen worden gemaakt. ‘Zo kan een betere controle worden uitgevoerd op de inkoopzijde van bijvoorbeeld onderhoud, reparatie, tijdelijke inhuur, brandstof, maut en accijns’, zegt FST-directeur Gert Bras.

‘We hebben gezien dat garagebedrijven in het recente verleden voor onderhoud en reparatie met een hark schreven, weliswaar onder invloed van corona, maar toch. Door het samenvoegen aan de achterkant echter krijg je inkoopkracht, schaalvoordelen, betere prijzen op reparatie en onderhoud, een deugdelijke administratie, enzovoorts.’

‘Onze klanten vragen om een breed pallet aan diensten variërend van transport tot warehousing, fulfillment, ADR, geconditioneerd transport, internationale dekking en aandacht voor speciale projecten. We verwachten dat we na dit najaar nog meer overnames bekend maken.’

Een overnamesom is niet bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement