De Troost Group is gevestigd in Middelharnis en bestaat uit twee onderdelen: Troost Transport en Troost Logistics. Het bedrijf heeft een vloot van dertig trucks, die zowel gewone containers als koelcontainers kunnen vervoeren. Gekoeld transport is een belangrijke activiteit voor Troost.

Onder Troost Logistics valt het warehouse met een loods van 4.500 vierkante meter. Ook is het bedrijf in het bezit van eigen reefercontainers, die ingezet worden voor wereldwijd geconditioneerd transport. Het Zuid-Hollandse familiebedrijf is met name actief in transporten tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Bitumentransport

‘Het profiel van de Troost Group past uitstekend in ons portfolio’, zegt Arjo Verduyn, Ceo van de Verduyn Group. ‘De naam Troost Group en de activiteiten van de vestiging in Middelharnis blijven gehandhaafd. Continuïteit van de huidige dienstverlening is voor ons van het grootste belang.’

De Verduyn Group, eveneens een familiebedrijf, werd opgericht in Hoofddorp. In 2007 breidde het bedrijf uit naar het Roemeense Constanta en in 2016 kwam daar nog een vestiging in Antwerpen bij. Verduyn is gespecialiseerd in transport van bitumen, maar vervoert ook brandstof, broom en containers door heel Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement