Berry is hoofdzakelijk actief in containervervoer van en naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het voltallige personeel en de vloot van twintig vrachtwagens worden ondergebracht in de Contargo-organisatie, ‘met behoud van eigenheid en cultuur’, aldus Contargo.

Frank Van Berwaer, die al dertig jaar verbonden is aan Berry, blijft binnen Contargo Berry BV verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de organisatie vanuit de nieuwe kantoren in de haven van Antwerpen.

De acquisitie past volgens Contargo in de strategie om zowel organisch als via overnames te groeien.

Met 24 inlandterminals en meer dan 1.200 medewerkers behandelt Contargo jaarlijks een volume van meer dan 2 miljoen teu. Het concern is daarmee één van de marktleiders in logistieke containernetwerken in het Europese achterland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement