Allers werd in 1945 opgericht als garage. In de beginjaren speelde het bedrijf in op het tekort aan vrachtwagens dat was ontstaan als gevolg van de Tweede Wereldoorlog, door legertrucks om te bouwen naar civiele vrachtwagens. In 1957 werd het bedrijf een officiële DAF-dealer.

Tegenwoordig is de belangrijkste activiteit van Allers de verkoop van nieuwe DAF-vrachtwagens. Daarnaast verkoopt Allers ook gebruikte trucks en heeft het bedrijf een vloot van 25 trekkers voor de verhuur.

Het personeelsbestand van Van Tilburg-Bastianen groeit door de overname tot bijna 1000 medewerkers. De dealer komt op een totaal van 30 vestigingen, waarvan 22 in Nederland, zeven in Polen en een in Duitsland. De jaaromzet ligt boven de 500 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement