Noordendorp Transport is gevestigd in Haaksbergen. Het bedrijf beschikt over meerdere opslagruimtes met een totale omvang van 25.000 vierkante meter. Het bedrijf bestaat meer dan honderd jaar en droeg het predicaat hofleverancier. Migro Logistiek, dat sinds 1 juli 2017 onder de Noordendorp Groep valt, is een koeriers- en transportbedrijf, gevestigd in Zwolle. Het bedrijf is in 1981 opgericht. De hoofdactiviteiten van Noordendorp Groep zijn bouwlogistiek en stukgoed Benelux en Duitsland, inclusief vervoer van gevaarlijke stoffen.

De voornaamste redenen voor de overname zijn volgens HST zorgen om de bedrijfsopvolging op de langere termijn en schaalvergroting. Noordendorp en MIGRO zullen doorgaan onder de eigen naam binnen HST Groep. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

HST Groep verzorgt zowel wegtransport, zeevracht en luchtvracht en heeft ook een opslagruimte van 60.000 vierkante meter. De transporteur kwam onlangs in het nieuws met de overname van NTL in Duitsland. Voor het wegtransport heeft HST een eigen vloot van 235 trekkers en 475 opleggers. Het Twentse bedrijf verzorgt transport naar de Benelux, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement