‘Verduurzaming? Vervang ROI door ROSI: Return on Sustainable Investment’

TRANSPORT LOGISTIK MÜNCHEN

Het is een bekend begrip in het bedrijfsleven: de Return On Investment, afgekort tot ROI. Het gaat daarbij om de tijd die nodig is om een investering terug te verdienen. ‘Het wordt tijd ROI te vervangen door Return on Sustainable Investment, ofwel: ROSI’, stelde Prof. Ulrich Müller-Steinfahrt tijdens een forumdiscussie.

Foto: Mels Dees

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Verduurzaming? Vervang ROI door ROSI: Return on Sustainable Investment’ | NT

‘Verduurzaming? Vervang ROI door ROSI: Return on Sustainable Investment’

TRANSPORT LOGISTIK MÜNCHEN

Het is een bekend begrip in het bedrijfsleven: de Return On Investment, afgekort tot ROI. Het gaat daarbij om de tijd die nodig is om een investering terug te verdienen. ‘Het wordt tijd ROI te vervangen door Return on Sustainable Investment, ofwel: ROSI’, stelde Prof. Ulrich Müller-Steinfahrt tijdens een forumdiscussie.

Foto: Mels Dees

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu